news

* We kunnen met Slagerij van Kampen weer de theaters in! Vanaf november 2021 - mei 2022 spelen we de nieuwe show RHYTHM OF LIFE. 

Kijk op www.slagerijvankampen.nl voor de tourdatums.

* Toccata da Fuga is de titel van de show van Slagerij van kampen die in 2019 en 2020 in de Nederlandse Theaters te zien zal zijn. 

In Toccata Da Fuga, letterlijk "aangeraakt door vlucht",  zal de samensmelting van culturen door de overweldigende oerdrift van de drums, de swingende toetsen en de hartverwarmende energie van de bandleden tot leven komen. Soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstillend. Het is een indrukwekkende muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken. Lang leve de verscheidenheid!

Band: Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere, Robin van Vliet

Artistieke leiding: Eric Dieteren

Lichtontwerp: The Art of Light

Producent en Publiciteit: ICON Entertainment BV

Tourneeplanning: Theaterbureau De Mannen

* ICON Entertainment produceert voor in de theaters een prachtige paasshow: De Passie Nabij, met de zandtovenaar en Martin Brand. De voorstelling is gebaseerd op het paasverhaal, maar dan in een hedendaagse uitvoering. De bekende zandtovenaar Gert van der Vijver en zanger Martin Brand brengen alle grote thema's rondom het Paasfeest tot leven met bekende liedjes van o.a. Bløf, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Stef Bos en Liesbeth List,  maar ook met de klassieke muziek van bijvoorbeeld Bach. De prachtige zandtekeningen van de zandtovenaar, de presentatie en zang van de bevlogen Martin Brand, de band die zowel pop als klassiek speelt en het energieke koor zorgen samen voor een indrukwekkend visueel muziektheater. In april 2017 te zien in de Nederlandse theaters:  https://www.youtube.com/watch?v=HyoDYXhcbnc

* Voor het Bonnefantenmuseum in Maastricht werken we samen met lichtontwerper Peter van Kempen aan een nieuw lichtplan voor de buitenzijde van het museum. Het prachtige gebouw van de beroemde architect Aldo Rossi zal hopelijk in de toekomst ook in de avonduren een "parel aan de Maas" worden.

* ICON Entertainment produceert wederom een nieuwe tournee van Slagerij van Kampen, getiteld LIP/STICK. Ook bij deze tour wordt "de Slagerij" vergezeld door een spetterende blazerssectie. Vandaar de titel LIP/STICK, het beste van lippen (blazers) en stokken (slagwerkers). In 55 theaters in Nederland en België te zien vanaf eind september 2016. Zie voor de volledige speellijst en meer informatie: www.slagerijvankampen.nl

https://www.youtube.com/watch?v=7XIShppCa_E

* Voor het tv programma "Superkids" hadden we in de Stadsschouwburg Leiden Johnny de Mol over de vloer. Een van de kandidaten, Axel Limbeek, is een zeer talentvol drummer en gaat optreden met Slagerij van Kampen. We gaan er samen iets moois van maken, vanaf 23 september 2016 te volgen op RTL4.

https://www.youtube.com/watch?v=zm6oPN574Zg

* In de beurs van Berlage mogen we voor het eindejaarsgala van de Bankgiroloterij een mooie act bedenken en instuderen die uitgevoerd wordt door hun eigen medewerkers. Wat een sympathiek en leuk initiatief!

* Voor de businessclub van L1 TV geeft Eric Dieteren een lezing over "empatisch management en communicatie". Deze lezing in de Stadsschouwburg van Sittard wordt ondersteund door een workshop van Johan Boere, gevolgd door het bezoek aan een voorstelling van Slagerij van Kampen.

* Slagerij van Kampen opent voor SBS6 het nieuwe tv programma Mind Masters. Uri Geller blijkt fan te zijn van "de Slagerij"!

* In december 2015 verzorgen we voor DSM in de Westergasfabriek een spectaculaire slagwerkshow bij een groot internationaal congres. Ook de raad van bestuur van DSM zal hieraan een energieke bijdrage leveren.

* Door middel van een spectaculaire flashmob hebben we het nieuwe pand van Vineyard Foods and Drinks langs de A2 bij Utrecht geopend. Na het openingswoord door de burgemeester verschenen er in de open keuken opeens onder leiding van de dames van Slagerij van Kampen vele koks die op potten en pannen spectaculair begonnen te spelen. Daarna verscheen achter een doek als klap op de vuurpijl de heren van Slagerij van Kampen, die er samen met de dames een feestje van maakten!

* We hebben met Johan Boere een hele leuke trommelworkshop verzorgd op het hoofdkantoor van Randstad. 15 secretaresses werden in het zonnetje gezet en mochten 2 uur lang ervaren hoe het voelt om samen een slagwerkgroep te vormen.

* In de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam hebben we om 08.30 uur een spectaculaire opening verzorgd als aftrap van een 3 daags internationaal congres van DSM.

* Vanaf september 2014 wordt Slagerij van Kampen een seizoen lang vergezeld door een geweldige blazerssectie. Een uniek uitstapje van deze magistrale slagwerkgroep in een heerlijk swingend ‘zomerjasje’! Zie voor de volledige speellijst de "agenda" op www.slagerijvankampen.nl

* ICON Entertainment produceert de nieuwe theatertour Sticks 'N Drums 'N Let it Roll" van Slagerij van Kampen. Op 15 oktober 2012 was de première in het nieuwe DeLaMar Theater in Amsterdam, waarna "de Slagerij" een tour van 65 shows maakt door Nederland en België. Kijk even op www.slagerijvankampen.nl voor de concert datums en locaties.

* ICON Entertainment verzorgt de boekingen en de productie van de nieuwe theatershow "4 maten glimlach", een initiatief van Martin Brand en Henk Doest. Het wordt een prachtig programma waarin mooie pareltjes uit het Nederlands kleinkunstrepertoire ten gehore worden gebracht. Barbara Lok zal als vaste zangsoliste deel uitmaken van deze productie, evenals Martin, Henk, een band en groot koor. Vanaf december 2012 in de Theaters!

* ALBUM BARBARA LOK UITGEREIKT DOOR SIMON KEIZER

Op vrijdag 20 mei ontving Barbara Lok in Volendam onder grote mediabelangstelling het tweede exemplaar van haar nieuwe album “Barbara Lok” uit handen van Simon Keizer. ”Dit is eigenlijk niet het eerste, maar het tweede exemplaar”, zo stelt Simon grappend, “want de eerste heb ik gister per post ontvangen en al met veel plezier beluisterd!“

Vanaf vandaag ligt dit album, de opvolger van haar debuutalbum “Leef Nu”, in de winkels. Het bevat 13 tijdloze liedjes, waarvan het grootste deel door Barbara Lok zelf werd geschreven. Ook gerenommeerde componisten als JW Roy en Simon Keizer -die ook op een nummer meezingt- leverden bijdragen aan het uiterst smaakvolle album. De samenwerking met Simon resulteerde in een zonovergoten Volendam tot het verrichten van de officiële handeling door Keizer, maar niet nadat Barbara eerst een drietal nummers van het album live met haar band ten gehore bracht.

Zie voor meer info: www.barbaralok.com

* Barbara Lok zal a.s. zondag 1 mei te zien zijn bij het Tv Programma Business Class van Harry Mens. De uitzending is van 11.00 - 12.15 uur op RTL 7. Barbara zal daar haar nieuwe single "Totdat de wekker gaat" zingen. De single is vanaf vrijdag 29 april te downloaden via haar website: www.barbaralok.com

* Op woensdag 5 mei zal Slagerij van Kampen optreden bij het succesvolle tv programma "De wereld draait door".
Deze uitzending staat in het teken van Sam Galesloot, die met Ria Bremer 23 april te gast was in ‘De Wereld Draait Door’. Sam heeft een progressieve spierziekte waardoor hij blind en doof is en continu beademd moet worden. Hij kan hierdoor alleen nog maar communiceren met behulp van het hand-wang alfabet. Graag wil hij een boek over deze bijzondere gebarentaal schrijven zodat ook anderen de taal kunnen leren. In deze uitzending wordt hiervoor geld ingezameld. Omdat Slagerij van Kampen de favoriete band is van Sam, werken wij hieraan graag mee.

* op vrijdag 4 december wordt om 19.55 uur op Nederland 2 een workshop uitgezonden die Slagerij van Kampen gegeven heeft aan Nils Moor. Dit gebeurde in het kader van het Teleac programma "Knoop in je zakdoek muziek". Nils heeft een verstandelijke beperking maar is bovenal een fanatiek drummer. Na de workshop heeft Nils als speciale gast samen met Slagerij van Kampen opgetreden tijdens een theatershow van Slagerij van Kampen. Dat was een groot succes!
Naast Slagerij van Kampen hebben op de diverse vakgebieden ook collega artiesten workshops verzorgd, zoals Cor Bakker, Nick en Simon, Xander de Buisonjé, Pia Douwes, Harry Sacksioni, Rowwen Heze en Francis van Broekhuizen. Op zondag 6 december volgt om 16.30 uur de herhaling.

* Op vrijdag 9 oktober zal om 17.35 uur op Nederland 2 het eerste deel van de Tv special van Guido's Orchestra, "Live from the heart of Europe", worden uitgezonden. Naast het feit dat ICON Entertainment de algehele produktieleiding verzorgde van deze special, was Slagerij van Kampen "special guest". Alvast veel kijk- en luisterplezier gewenst!

* ICON Entertainment heeft voor Revi Music de algehele produktieleiding verzorgd bij het grote open-air concert van Guido's Orchestra in Vaals. Op het drielandenpunt is in een unieke setting een prachtig concert gegeven, waarvan tevens tv- en dvd opnames gemaakt zijn. Dat was een grote produktie waar zo'n 300 medewerkers bij betrokken waren. De tv special zal naast Nederland in vele landen uitgezonden gaan worden, waaronder de Verenigde Staten en in Australië. Binnenkort kun je in de "gallery" foto's verwachten van dit concert.

* Slagerij van Kampen heeft voor de NCRV samen met collega artiesten Nick & Simon en Edsillia Rombley een bijzonder optreden verzorgd samen met de Jostiband. Ook Sinterklaas en zijn zwarte pieten waren daarbij aanwezig, wat het allemaal nog meer bijzonder maakte. Dit concert zal op pakjesavond, 5 december, om 19.00 op Nederland 1 te zien zijn.

* Woensdag 22 oktober levert Slagerij van Kampen een bijdrage aan een goed initiatief van het tv programma Hart in Aktie van SBS 6. Zij geven op verzoek van presentatrice Natasja Froger een speciale workshop aan een grote fan van Slagerij van Kampen, die wel een steun in de rug verdient. Na de workshop heeft deze fan zelfs samen met Slagerij van Kampen een mini-concert verzorgd!

* In de gallery tref je nu foto's aan van de Agio Experience die ICON Entertainment voor sigarenproducent Agio verzorgt heeft. Neem alvast even een kijkje!

* ICON Entertainment heeft voor de bekende sigarenproducent Agio een zogenaamde "Agio Experience" vorm gegeven. In de grootste sigarenfabriek van Europa in Westerlo (België) kunnen bezoekers nu alles te weten komen over de magische wereld van sigaren. Agio is o.a. producent van de bekende merken Huifkar, Mehari's, Panter en Balmoral. Voor deze Agio Experience werden er films gemaakt, animaties, foto's, grote doeken en werden er complete ruimtes gebouwd en ingericht. Hiertoe werd er o.a. nauw samengewerkt met NI-Concept & Design. ICON Entertainment was projektleider van deze mooie Experience, waar maar liefst 1,5 jaar lang aan gewerkt is.

* Slagerij van Kampen is volop in voorbereiding voor hun nieuwe theatertour EVENINTIME, die op 19 september in Theater De Flint in Amersfoort in première zal gaan. Deze tour zal komend seizoen in zo'n 70 theaters in Nederland en België te zien zijn. Kijk voor meer informatie en tickets op www.slagerijvankampen.com

* Bij "gallery" tref je nu de foto's aan van de presentatie van de nieuwe race-auto van Xavier Maassen (zie Xavier Maassen 2008). Deze presentatie vond plaats onder grote belangstelling van pers, sponsoren en genodigden op kasteel De Hoogenweerth in Maastricht. Xavier komt komend seizoen uit in het prestigieuze FIA-GT kampioenschap met een Corvette C6R. Excellence Events wenst Xavier en het team daarbij heel veel succes toe!

* Leuk nieuws over Sandra en Tony Alessi: Een nieuw album is in voorbereiding! Sandra en Tony zijn in januari begonnen met de eerste voorbereidingen van het album dat over enkele maanden gereed zal zijn. Het album wordt opgenomen met groot orkest in de befaamde Galaxy Studio's in Mol (België). Het belooft prachtig te worden, we houden je op de hoogte!

* Slagerij van Kampen geeft op oudejaarsavond van 23.40 - 00.15 uur een spetterend optreden op de Dam in Amsterdam. Met het Paleis op de Dam als prachtige achtergrond en vanaf 00.00 uur met een groot vuurwerk, belooft dit een geweldig optreden te worden. Er worden zo'n 30.000 toeschouwers verwacht. Vanaf 00.00 uur is dit unieke optreden tevens live te zien op RTL4!

* Sandra Alessi is wederom gastartieste bij Alessandro Safina. In het kader van zijn recente album 'SOGNAMI' komt de Italiaanse tenor naar Nederland. Safina heeft als speciale gasten Petra Berger en Sandra Alessi uitgenodigd. Met Petra Berger zal hij o.a. het recent opgenomen duet "Life goes on" zingen. Alessandro Safina, Petra Berger en Sandra Alessi zullen muzikaal worden begeleidt door zijn 12 koppige band. Een tweetal backing vocals zullen de productie completeren. Op dinsdag 20 november zal het concert plaatsvinden in het concertgebouw in Amsterdam. Reserveren kan via 020 - 671 83 45.

* ICON Entertainment verzorgt sinds kort het exclusieve management en de boekingen van de bekendste slagwerkgroep van Nederland, Slagerij van Kampen! Op dit moment vieren zij hun 25 - jarig bestaan met een grote theatertour. Kijk voor meer informatie op onze site bij "agency" of natuurlijk op de website van Slagerij van Kampen: www.slagerijvankampen.nl

Slagerij van Kampen is ook een uitermate spectaculaire act voor bijzondere bedrijfsoptredens!

* ICON Entertainment verzorgt voor de gemeente Heerlen de organisatie en produktie van 2 open-air concerten van Guido's Orchestra. Deze concerten vinden plaats op 8 en 9 september a.s. op het vernieuwde Pancratiusplein. Guido's Orchestra verzorgde afgelopen jaar nog samen met Marco Borsato de 10 mega concerten Symphonica in Rosso in het Gelredome. De 2500 tickets voor het concert op 8 september zijn helaas reeds uitverkocht, er zijn wel vanaf vandaag nog extra tickets te krijgen in combinatie met een diner. Dit betreffen zitplaatsen bij 1 van de 10 horecazaken aan het plein. Tickets hiervoor zijn verkrijgbaar bij de VVV in Heerlen, de kosten bedragen € 55,-.
Het matineeconcert op zondag 9 september betreft een besloten concert.

* Sandra Alessi is samen met Petra Berger "special guest" van de internationaal bekende tenor Alessandro Safina. Alessandro is in Nederland vooral bekend van zijn grote hit "Luna". Het concert vindt plaats op 7 oktober in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Tickets zijn te bestellen via www.luxortheater.nl en via de kassa: 010 - 48 43 333.

* ICON Entertainment is onlangs adviseur geweest bij de spectaculaire presentatie van de nieuwe raceauto van Xavier Maassen op vliegveld Maastricht - Aachen Airport.Zo was er voorafgaand aan zowel de perspresentatie als vipavond een race tussen Xavier en zijn nieuwe raceauto tegen een vliegtuig, waarbij beiden 1 keer wisten te winnen.
Binnenkort zijn op deze site de foto's van deze happening te bewonderen.
We wensen Xavier zeer veel succes komend raceseizoen in de World series by Renault!